Skip to main content

Vi gör det tillsammans

Contigo står för ”tillsammans med dig”. Det betyder att vi, genom dialog och öppenhet kring lösningar och kostnader, diskuterar och förklarar alla delar i uppdraget med dig som kund. Det är också sättet vi arbetar på internt och med alla våra skickliga medarbetare. Oavsett om det handlar om stambyte, energieffektivisering eller en kombination av båda, kan du lita på att vi finns med er längs hela vägen.

Snabbt om Contigo Solutions

Bolaget startades redan 2008 med fokus på ventilerade badrum. Contigo tog därefter nästa steg när fler delägare kom in med lång erfarenhet inom bygg, projektledning. VS, traditionella stambyten och energibesparing.

Vi är stolta över att från 2023 vara ISO-certifierade med ISO 9001 Kvalitetscertifiering, ISO 14001 Miljöcertifiering och ISO 45001 Arbetsmiljöcertifiering. Vi är även Säkert vatten-certifierade.

Stambyte och energibesparing för flerbostadshus

Vi riktar oss till ägare av flerbostadshus, såsom kommuner, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder skräddarsydda och effektiva lösningar som förbättrar fastigheters infrastruktur. Det resulterar i både kostnadsbesparingar och en ökad energieffektivitet. Läs gärna mer om våra olika projekt eller kontakta oss så berättar vi mer. 

Historien bakom Contigo Solutions

 • 2008

  Eric Nilsson och Inge Ellfors startade verksamheten i EC Nilsson Invest AB. De började leverera VVS-material i unika lägenhetspackade lådor till företag som byggde ventilerade badrum. När ett företag de levererade till gick i konkurs, tog de över byggnationen och blev på så sätt även ett byggbolag.

 • 2009

  Johan Sandin började i bolaget som Ekonomichef och Inköpsansvarig. Bolaget fick en bra utveckling med en beställning av Akelius Fastigheter på 400 badrum som skulle renoveras.

 • 2011

  Utvecklingen av bolaget fortsatte och strax separerade man bolaget med eget AB. Det gjordes ett namnbyte till Relax Ventilerade Badrum Alvesta AB och Patrik Andreasson gick in som delägare.

 • 2013

  RISE-certifierade för vårt system att bygga ventilerade badrum.

 • 2017

  Företaget flyttade till nuvarande adress, Renvägen 1 i Växjö.

 • 2022

  Anders Öman och Anton Öman går in som delägare i företaget. Bolagets strategi preciseras till att fokusera på tre huvudområden inom stambyte: ventilerade badrum, traditionella badrum och service. En ny avdelning startas upp i Småland, utöver den tidigare verksamheten i Stockholm. Personalstyrkan växer från 3 till 14 anställda.

 • 2023

  Niklas Malmström går in som delägare och lade till ännu ett affärsområde; Energi. Vi ISO-certifierade bolaget, ISO 9001 Kvalitetscertifiering, ISO 14001 Miljöcertifiering och ISO 45001 Arbetsmiljöcertifiering. Contigo Solutions blev Säkert vatten-certifierade. Fortsatte anställa efter orderstocken, idag arbetar 19 personer i bolaget.

Intresserad av ett möte?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er!