Skip to main content

Hos oss är framgång en gemensam resa

Är du redo att vara med på vår resa mot att bli ledande inom vår bransch i Sverige? Vi är redan på god väg och befinner oss i en expansiv fas där vi söker efter nya medarbetare. Om du är intresserad av att arbeta på en arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas och där vi tillsammans strävar mot gemensamma mål, då är Contigo Solutions rätt plats för dig. Kom och var med oss på vår resa till framgång!

Vi gör det tillsammans!

Även om många av våra tjänster innebär självständigt arbete, blir du en del av ungt och målinriktat team. Vi träffas gärna på en after work eller på fredagsfrukosten på huvudkontoret. Contigo står för ”tillsammans med dig”. Det betyder att vi, genom dialog och öppenhet kring lösningar och kostnader, jobbar nära våra kunder. Men det är också sättet vi arbetar på internt. Genom att kontinuerligt satsa och internutbilda samt bygga starka relationer ser vi till att hålla oss i topp inom vår bransch. Vi gör det tillsammans!

Vi söker löpande nya medarbetare

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig? Vi är alltid på jakt efter nya stjärnor, skicka en spontanansökan och ditt CV med referenser direkt till Anton Öman på anton@contigosolutions.se.