VS-montörer

Vi söker VS-montörer till vårt team

Contigo Solutions är sedan 2009 partnern och totalentreprenören inom service och energibesparing för fastigheter. Vår målgrupp är ägare av flerbostadshus så som kommuner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vårt huvudkontor ligger i Växjö, Småland.

Vi söker dig som vill hänga med oss på resan att bli ledande i Sverige inom vår bransch. Vi är på god väg och är i en expansiv fas där vi behöver utöka vårt team med fler VS-montörer. Vår VS-avdelning hanterar allt från service och avtalskunder till större renoveringar.

I din roll som VS-montör hos oss får du möjlighet att växa och ta på dig ökat ansvar. Vi letar efter dig som är van att arbeta självständigt och är serviceinriktad samt strukturerad. Du utgår hemifrån med bil och planerar dina uppdrag på egen hand. Du bör ha ett par års erfarenhet och vi lägger stor vikt vid din personlighet så väl som dina yrkeskompetenser.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat

  • Service och renovering av VS-installationer i kunders fastigheter
  • Ansvara för planering av egna jobb
  • Upprätthålla god kontakt med kunder
  • Uppföljning och rapportering av pågående uppdrag


Även om arbetet är självständigt blir du en del av ungt och målinriktat team. Vi träffas gärna på en after work eller på fredagsfrukosten på huvudkontoret. Contigo står för ”tillsammans med dig”. Det betyder att vi, genom dialog och öppenhet kring lösningar och kostnader, jobbar nära våra kunder. Men det är också sättet vi arbetar på internt. Genom att kontinuerligt satsa och internutbilda samt bygga starka relationer ser vi till att hålla oss i topp inom vår bransch. Vi gör det tillsammans!

Vi hanterar ansökningar löpande så skicka dina frågor eller ditt CV med referenser direkt till Anton Öman på anton@contigosolutions.se.

Krav

  • VVS-certifikat
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Övriga meriter som vi ser positivt på är kompetens inom svetsning och lödning.

Start Omgående
Vart Växjö med omnejd
Arbetstider Dagtid
Omfattning Heltid
Kollektivavtal Ja
Anställning Tillsvidareanställning